Zeg je baan nog niet op

Publiceren is gewoon keihard werken

Stap 1 
boekplan

TIP 1 | Zeg je baan nog niet op

 

Jaag vooral je dromen na, maar voorkom teleurstellingen door met beide benen op de grond te blijven staan.

Je kunt erom lachen, maar we zijn ze tegengekomen: mensen die hun baan opgaven toen hun roman af was of die hun complete pensioen investeerden in hun boek. Familie en vrienden hadden hen verzekerd dat het een geniaal boek was. Afgaand op dat advies, lieten ze duizenden exemplaren drukken. We kennen tientallen anekdotes die jullie vast heel grappig zullen vinden, maar die voor de betrokken auteurs minder leuk waren. Drama’s!

Natuurlijk heb ook jij een droom. Die droom MOET je najagen, vanzelfsprekend. We helpen je daarbij graag met het stappenplan en de academy en proberen tegelijkertijd jouw risico’s te beperken. Voorkom teleurstellingen door met beide benen op de grond te blijven staan. En zeg je baan nog niet op!

PUBLICEREN IS GEWOON KEIHARD WERKEN

Via de de auteursbegeleiding delen we onze jarenlange ervaring met jullie. De afgelopen 20 jaar werkten wij bij POD-bedrijven, gespecialiseerd in het printen van boeken. We zaten aan tafel met honderden auteurs, luisterde naar hun verhalen en vroeg naar hun teleurstellingen. Maar mensen praten liever over hun successen. En auteurs zijn net mensen. Je zou daardoor de indruk kunnen krijgen dat ieder boek zonder moeite een bestseller wordt. Dat alle auteurs leven van hun schrijfsels, in een schattig huisje in Frankrijk wonen en één keer per jaar even een manuscript naar hun uitgever sturen. De realiteit is helaas anders.

Het is altijd erg waardevol als auteurs in een gesprek eerlijk aangeven tegen welke problemen zij aanliepen. Negen van de tien keer hadden deze problemen betrekking op het budget, de vormgeving en de promotie. Dat zijn daarom de issues waaraan wij extra aandacht geven. We hopen dat jullie met onze auteursbegeleiding alles uit je boek halen wat erin zit. Maak er een succes van!

Team Booksupport

  • Wil je eens vrijblijvend komen kennismaken? Klik hier.
  • Samen een compleet boekplan maken? Klik hier.
  • Liever de gratis workshop volgen? Klik hier.