Stap 1 
boekplan

INPLANNEN | Afspraak

 

Wij werken alleen op afspraak. Op die manier kunnen wij jouw boek de aandacht geven die het verdient. 

We helpen je graag en beantwoorden met liefde alle vragen, zowel telefonisch als met een kopje koffie op ons kantoor in Delft, maar het is echt handiger om eerst even een afspraak te maken. Het kennismakingsgesprek en korte vragen zijn sowieso gratis. 

Via onderstaande pagina’s kun je zelf afspraken inplannen op een moment dat jou het best uitkomt. Er zijn ook tijdstippen ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

KANTOOR

ADRES:
Phoenixstraat 66 
2611 AM Delft
info@booksupport.nl
015 – 88 77 910

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond (kamer 0.02) van Gebouw Delfstede. De receptie is dagelijks geopend van 8.00 tot 22.00 uur (op zondag en feestdagen gesloten).

Wij adviseren onze klanten te parkeren in de Prinsenhofgarage, recht onder de Phoenixstraat. De ingang (Kampveldweg 3 te Delft) ligt op de kruising Ruys de Beerenbrouckplein en de Spoorsingel. Kies in de parkeergarage voor uitgang Laan van Overvest. U vindt Gebouw Delftstede op 25 meter van deze uitgang, vlak vóór de molen.

Deze locatie is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation (Delft Centraal) bevindt zich op 600 meter afstand en bus 60 stopt recht voor de deur, evenals tram 1 & 19 (Halte Prinsenhof).

krabbel-keuze-XL
boekplan

INPLANNEN | boekplan-sessie

Wij helpen je graag bij het maken van een realistisch boekplan, waarbij zowel deadlines als kosten duidelijk worden.

boekplan

INPLANNEN | adviesgesprek

Auteurs die één-op-één begeleiding nodig hebben kunnen een afspraak maken voor een adviesgesprek. Dit is bedoeld voor praktische adviezen rondom het uitgeven van boeken.