AUTEUR | Guram Kochi

Guram Kochi heeft tientallen verschillende titels via ons laten verschijnen. Een trouwe klant. En daar zijn we trots op. 

Wij leerden Guram Kochibrolashvili (Kochi), de man achter Uitgeverij Serebrov, zo’n 15 jaar geleden kennen. Deze uitgeverij heeft een uniek fonds met vooral Christelijk-Hermetische en esotherische boeken, vaak uit het Russisch vertaald.

Het gaat daarbij om tientallen verschillende titels, waarvoor de Nederlandse markt niet zo groot is. Guram heeft deze boeken bij ons ondergebracht, zodat hij ze via iedere boekhandel kan verkopen zonder dat hij voor al deze titels hoeft te investeren in voorraad. Wij printen de boeken immers pas als zijn klanten een bestelling plaatsen. Op die manier zorgt printing-on-demand voor diversiteit.

Meer info op www.serebrovboeken.nl/shop

GURAM KOCHI OVER ONS

“Als uitgever van boeken voor een beperkte groep geïnteresseerden (Serebrov Boeken, boeken uit de traditie van het Christelijk Hermetisme), en tevens technisch directeur van Gozalov Books (boeken uit de Oosterse Christelijke, voornamelijk Russische, traditie) kan ik Booksupport aanbevelen als een uitstekende drukker en boekverkoper. Ze werken nauwgezet, enthousiast, bedreven, en bekwaam op vele gebieden in de boekenbranche, professioneel, komt alle afspraken na en werkt continu aan het uitbreiden van haar verkoopkanalen (o.a. via haar webshop, bol.com en boekenverkoop op beurzen en markten).

VERSCHENEN BOEKEN

PERSBERICHTEN

Geen recente persberichten beschikbaar.

BOOKTRAILERS & VIDEO'S

Geen recente video’s beschikbaar.

IN DE PERS

Geen recente krantenknipsels beschikbaar.