PERSBERICHT | Ontworteld

Het waargebeurde verhaal over Angeliques leven dat op zijn kop komt te staan nadat een groot familiegeheim uitkomt: Haar vermeende vader is niet haar biologische vader. Zij blijkt half Turks. En iedereen wist dit behalve zij. 

‘De keuze van mijn ouders om deze waarheid voor mij achter te houden was pijnlijk, niet alleen voor mijzelf maar ook voor hen. Mijn verhaal delen is belangrijk voor mij om opnieuw te beginnen, maar ook om steun te bieden aan lezers die iets soortgelijks hebben meegemaakt.’ – Angelique

Jarenlang worstelde Angelique met vragen over haar uiterlijk, zich afvragend waarom ze bruine ogen had en een compleet andere huidskleur dan haar ouders en broer. Ook voelde ze voortdurend een innerlijke onrust. Toen ze ontdekte dat haar echte vader uit Turkije kwam, begon ze een zoektocht om hem te vinden met behulp van het televisieprogramma Spoorloos, maar uiteindelijk moest ze de zoektocht, die jaren zou duren, alleen voortzetten. Tijdens haar zoektocht werd ze geconfronteerd met moeilijke vragen. Waarom werd dit zo lang voor haar verborgen gehouden? Wat is het verhaal achter haar moeder en biologische vader? Welke rol spelen beide families? En zal haar Turkse familie haar accepteren?

In haar boek Ontworteld beschrijft Angelique levendig hoe het voelt wanneer je familie zo’n enorm geheim voor je bewaart. Ze neemt de lezer mee op een reis door de tumultueuze en emotionele geschiedenis van haar afkomst, van de jeugd van haar moeder en haar eigen innerlijke strijd, tot de verwoestende waarheid. En uiteindelijk tot de ontmoeting met haar Turkse familie. Angelique deelt ook hoe ze probeert te genezen van dit alles en haar leven opnieuw probeert vorm te geven.

OVER DE AUTEUR

Angelique de Vogel werkte jarenlang in verschillende management- en directie functies onder andere bij KPN en SalesValue, onderdeel van the IT Channel Company. Meerdere jaren werd zij erkend als “Potential”, “Talent”, “Leadership potential” en “Vrouwelijk Talent”. Ze werd in 2022 genomineerd voor de Dutch IT Channel Award voor haar rol als Commercieel Directeur, in de categorie Management. Zij is mentor voor topvrouwen vanuit het Women Visibility-programma en Member van SER Topvrouwen. Meer informatie over haar is te vinden op www.adevogel.nl en www.ontworteld.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie: op www.adevogel.nl

TITEL | Ontworteld
AUTEUR | Angelique de Vogel
ISBN | | 978-94-6247-338-6
PRIJS | € 24,95

MEER PERSBERICHTEN

Goudkoorts

PERSBERICHT | Goudkoorts

‘Goudkoorts’ gaat over een ondernemende jonge vrouw die al vanaf haar tienerjaren verwoede pogingen onderneemt