AUTEUR | Daphne van der Knijff-Looman

Daphne van der Knijff is interieurarchitect en heeft haar eigen ontwerpbureau; VDKL interieurarchitectuur. Daarnaast is ze o.a. algemeen bestuurslid bij Groei en Bloei Delft en lid van milieuplatform Pijnacker-Nootdorp.

Ze werkt als interieurarchitect wekelijks met gemeenten en parochies die het interieur van hun kerk willen aanpassen. Voor veel van deze kerkelijke vrijwilligers is zo’n kerkverbouwing een eenmalige aangelegenheid. Daphne zag in de praktijk dat men iedere keer bezig was het wiel opnieuw uit te vinden. Daarop besloot zij tot het schrijven van het boek Vol vertrouwen de kerk verbouwen.

Is Daphne niet bezig met kerkinterieurs of interieurvragen van bedrijven of particulieren, of het vinden van zoekgeraakte spullen van haar tieners, grote kans dat je haar dan in haar tuin vindt. In het voorjaar in de kas aan het voorzaaien, in de zomer aan het genieten van alles dat groei en bloeit, in de herfst blij met de laatste bloeiers en in de winter zit ze met haar neus in tuinboeken die anderen hebben geschreven.

Meer info op www.vdkl.nl

DAPHNE VAN DER KNIJFF OVER ONS

“Stichting Booksupport heeft mij geweldig geholpen bij de realisatie van mijn boek. De communicatie was heel helder en ik wist heel goed wat ik kon verwachten. Stichting Booksupport beloofd geen gouden bergen, maar geeft realistisch en eerlijk advies. Op aanraden van hen heb ik een editor in de hand genomen. Want hoewel ik inhoudelijk een prima verhaal heb, ben ik geen schrijver. Deze editor zette echt de puntjes op de i. Booksupport heeft de ook vormgeving verzorgd. Ben ik rijk geworden van het schrijven van dit boek? Nee, maar dat was ook niet het doel. Wel heb ik dankzij Stichting Booksupport in korte tijd mijn boek kunnen publiceren en geeft het boek mij in mijn vakgebied de status van specialist.”

VERSCHENEN BOEKEN

BOOKTRAILERS & VIDEO'S

Geen recente video’s beschikbaar.

PERSBERICHTEN

Geen recente persberichten beschikbaar.

IN DE PERS

Geen recente krantenknipsels beschikbaar.